ICTRegie Award voor SIG

De Software Improvement Group (SIG) heeft woensdag de ICTRegie Award gewonnen. De CWI spin-off SIG geeft onafhankelijk, objectief, verifieerbaar en kwantitatief inzicht in de structuur en kwaliteit van software systemen. Het bedrijf meet de kwaliteit, legt de architectuur bloot en beoordeelt het systeem, alles op basis van geautomatiseerde broncodeanalyse. De mensen achter SIG zijn Paul Klint, Tobias Kuipers, Arie van Deursen en Marjo Wildvank.

De Software Improvement Group (SIG) heeft woensdag de ICTRegie Award gewonnen.

De CWI spin-off SIG geeft onafhankelijk, objectief, verifieerbaar en kwantitatief inzicht in de structuur en kwaliteit van software systemen. Het bedrijf meet de kwaliteit, legt de architectuur bloot en beoordeelt het systeem, alles op basis van geautomatiseerde broncodeanalyse. De mensen achter SIG zijn Paul Klint, Tobias Kuipers, Arie van Deursen en Marjo Wildvank.

De ICT Regie Award wordt toegekend aan een persoon of groep die resultaten van wetenschappelijk onderzoek heeft weten om te zetten in een succesvolle, economisch of maatschappelijk profijtelijke, toepassing. Lees meer over de ICTRegie Award.

SIG was ook genomineerd voor de Koning Willem I Prijs, maar eindigde hierbij met één stem verschil als tweede.

Meer informatie over SIG: www.sig.nl.