Oproep voor ontwikkeling semester programma 2024/2025

CWI Research Semester Programma's omvatten een samenhangende reeks activiteiten over een langere periode. Dat stelt onderzoekers in staat om hun netwerk uit te breiden voor verdere samenwerkingen.

Publicatiedatum
9 oktober 2023

Het Centrum voor Wiskunde & Informatica (CWI) nodigt collega's van Nederlandse universiteiten uit om gezamenlijk voorstellen te ontwikkelen voor CWI Research Semester Programma's in 2024 en 2025. Deze Programma's bieden de tijd en ruimte om met collega's samen te werken aan een onderwerp dat relevant is voor de Nederlandse wiskunde & informatica gemeenschappen.

De call for proposals is verlengd en staat open tot 15 november 2023. Om gemeenschapsvorming en het gezamenlijk ontwikkelen van ideeën voor deze proposals te faciliteren, organiseert het CWI een Open Space workshop (optioneel) op 7 november 2023.

CWI Research Semester Programma's omvatten een samenhangende reeks activiteiten over een langere periode om onderzoekers in staat te stellen hun netwerk uit te breiden voor verdere samenwerkingen. CWI zorgt voor de organisatie van ondersteunend personeel, PR en een budget voor vergaderfaciliteiten, reis- en verblijfskosten. Voorstellen moeten samen met een CWI-onderzoeker worden ontwikkeld binnen één van de vier CWI onderzoeksgebieden:

  • Algoritmen
  • Cryptografie en veiligheid
  • Data en intelligente systemen
  • Kwantumrekenen

Meer informatie en registratie