Vooraankondiging CWI in Bedrijf: de Verbeelding

Op vrijdag 18 oktober 2002 organiseert het CWI de jaarlijkse bedrijvendag CWI in Bedrijf, met als thema: 'Verbeelding'.

Publication date: 02-09-2002

Op vrijdag 18 oktober 2002 organiseert het CWI de jaarlijkse bedrijvendag CWI in Bedrijf, met als thema: 'Verbeelding'.
"Logica brengt je van A naar B, met verbeelding kom je overal," heeft Albert Einstein eens gezegd. Verbeelding speelt een belangrijke rol in alle creatieve processen, ook in de beoefening van wetenschap. Zonder fantasie geen nieuwe ideeen! Maar ook in letterlijke zin maken we steeds meer gebruik van beelden bij het beoefenen van wetenschap (visualisatie, virtual reality) en bij allerlei communicatieprocessen (multimedia).

De lezingen in het middagprogamma van CWI in Bedrijf gaan over de rol die de verbeelding speelt in onderzoek en onderzoeksbeleid, en over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van multimedia. In het ochtendgedeelte is er verder via lezingen en demonstraties volop aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen in CWI's onderzoek.

Deelname aan CWI in Bedrijf is kosteloos. Begin september zal een gedetailleerd programma verzonden worden. Reserveer 18 oktober alvast in uw agenda! Voor meer informatie: zie de webpagina van CWI in Bedrijf en het inschrijfformulier of neem contact op met Wilmy van Ojik, e-mail: Wilmy.van.Ojik@cwi.nl, tel. 020-592 4009.