CWI in Bedrijf 2019 - Digitaal kompas

Donderdag 16 mei 2019 ontmoeten bedrijven en onderzoekers elkaar tijdens het matchmaking- en netwerkevent CWI in Bedrijf. Centraal staat de synergie tussen bedrijven en CWI.

Opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie, smart cities en digital finance bieden ongekende mogelijkheden. Waar staan we precies en hoe kunnen bedrijven deze kansen benutten?

Sprekers uit het bedrijfsleven en onderzoekers van CWI geven die dag een kijkje in eigen keuken. Zij treden op als ‘Digitaal kompas’ en laten zien waar toekomstige kansen liggen in digitale innovatie.

Programma:
10.30 inloop met koffie
11.00 welkom door Jos Baeten (CWI) en Patrick Essers (EIT Digital Benelux)
11.10 keynote: Nina Tellegen (Amsterdam Economic Board)


11.30 keynote: John Baekelmans (imec/Holst Centre)
11.50 presentatie CWI Valorisatie ism ProRail en Engie
12.15 lunch en markt met demo’s & spin-off bedrijven 
14.00 vier parallelle sessies door CWI-onderzoekers over SmartBuildings, Blockchain, Kwantificeren van onzekerheden, Evolutionaire algoritmen
14.45 borrel en markt met demo’s en spin-off bedrijven
16.00 einde

None

<
>
<
>

Tijdens de lunch en borrel vinden demonstraties plaats van grensverleggende onderzoeksprojecten en spin-offs vanuit CWI. Ook is er volop gelegenheid om te netwerken en mogelijke samenwerkingen met ons instituut te verkennen.

CWI in Bedrijf zal plaatsvinden bij het CWI op het Amsterdam Science Park en is vrij toegankelijk na registratie (verplicht).

Indien u vragen heeft, kunt u deze stellen aan Danielle Kollerie via kollerie@cwi.nl